|
Post by micak on Nov 27, 2015 9:07:36 GMT
Dobré ráno prosím o pomoc s tímto errorem Doma mi to jede bez problémů ale v práci mi to dělá problémy image hosting 20mb
|
|
|
Post by 7framm on Nov 27, 2015 9:26:46 GMT
Ahoj,
tohle je jen obecná hláška. Bližší informace budou právě ve zmíněné složce (2015-11-27_095210), která bude někde ve složce s nainstalovaným albionem.
|
|
|
Post by micak on Nov 27, 2015 9:33:53 GMT
|
|
|
Post by devils on Nov 27, 2015 9:41:59 GMT
Error hláška s číselným kódem 0xC0000005 znamená že Albion se pokusil získat přístup k nějaké části paměti kam neměl přístup. Pár postřehů z logu. Dle toho logu nemáš volnou paměť fyzickou, page file a nějakou uživatelskou paměť. Vyzkoušej pustit Albion bez toho, aby si měl cokoliv otevřenýho jinýho než jen Albion Zkus navýšit page-file popřípadě Pravým tlačítkem na Tento počítač - Vlastnosti - Pokročilé možnosti - Pokročilé pak v boxu performance klikneš na nastavení - záložka pokročilé a pak by si tam měl vidět stránkovací prostor nebo tak něco ... nemám český widle znám to jen v AJ
|
|
|
Post by micak on Nov 27, 2015 9:48:37 GMT
Super zkusím to
|
|
|
Post by devils on Nov 27, 2015 9:50:14 GMT
Popřípadě pokud by ani tohle nepomohlo tak bych ti doporučoval se ještě podívat na to jestli to není kvůli málo paměti na grafice. V logu se vyskytuje taky dost errorů od grafiky. Zkus v biosu navýšit pamět. Grafiky od intelu mají paměť z RAMEK.
Pokud by i tohle selhalo zaměřil bych se na RAM. Stáhni si prográmek memtest86 udělej si bootable USB a nabootuj z něho. Je to test na správnou finkčnost RAMEK. Pokud ti ten program napíše nějaký errory tak máš v háji RAMKY.
EDIT : Popřípadě mě napadlo ještě vyzkoušej Albion pustit jako správce - Pravým tlačítkem na Albion a dej Spustit jako správce
|
|
|
Post by micak on Nov 27, 2015 9:53:50 GMT
Popřípadě pokud by ani tohle nepomohlo tak bych ti doporučoval se ještě podívat na to jestli to není kvůli málo paměti na grafice. V logu se vyskytuje taky dost errorů od grafiky. Zkus v biosu navýšit pamět. Grafiky od intelu mají paměť z RAMEK. Pokud by i tohle selhalo zaměřil bych se na RAM. Stáhni si prográmek memtest86 udělej si bootable USB a nabootuj z něho. Je to test na správnou finkčnost RAMEK. Pokud ti ten program napíše nějaký errory tak máš v háji RAMKY. EDIT : Popřípadě mě napadlo ještě vyzkoušej Albion pustit jako správce - Pravým tlačítkem na Albion a dej Spustit jako správce Jak říkám doma není problém ale jsem v práci a z mojí 12 hodinové směny dělám tak 5 hodin Chtěl jsem tu zabít čas Zkusím co půjde
|
|
|
Post by 7framm on Nov 27, 2015 9:53:35 GMT
Z tohoto logu je bez zdrojáků téměř nemožné vyčíst, kde je přímo problém. Zkusil bych vyhledat softwarové požadavky na AlbionOnline. Jestli jsou potřeba Microsoft Visual Redistributable Package určité verze apod. Případně oficiální fórum a jejich podpora, protože chyba je přímo v albionu.
|
|
|
Post by micak on Nov 27, 2015 9:56:48 GMT
Z tohoto logu je bez zdrojáků téměř nemožné vyčíst, kde je přímo problém. Zkusil bych vyhledat softwarové požadavky na AlbionOnline. Jestli jsou potřeba Microsoft Visual Redistributable Package určité verze apod. Případně oficiální fórum a jejich podpora, protože chyba je přímo v albionu. Psal jsem jim na Support tak uvidíme co i oni vymyslí
|
|
|
Post by 7framm on Nov 27, 2015 10:57:48 GMT
Ještě pro upřesnění ... ta paměť jak psal devils ... v tom logu se vypisuje aktuální stav paměti procesu. Čili se z toho dá vyvodit, že ta chyba vyskočí přímo při spuštění, kdy ještě albion nestačil žádnou paměť sežrat. Paměť jako takovou máš volnou viz. "56% memory in use" a Free parametry. Jediná drobná odchylka je "[0 MB free]" u paging file. Buď máš page file zákázaný (např. kvůli ssd a dostatku ramek), nebo ten proces spadnul dřív než se stačil vůbec sáhnout na page file a ani nevěděl jeho velikost. Já provozuji Albion na nulovém page filu bez problému.
|
|
|
Post by devils on Nov 27, 2015 11:36:55 GMT
Taky provozuju bez pagefilu. Akorát mám 16GB RAM ne 4GB a mám SSD, proto to mám vyplí ten pagefile.
|
|
|
Post by Kritix on Nov 27, 2015 15:35:26 GMT
Panove, vy to tu resite strasne hezky, ale duvod proc mu to v praci nefunguje je jasny - v praci se ma makat a ne parit albion!
|
|
|
Post by qmgp on Apr 20, 2019 20:29:54 GMT
|
|