|
Post by troymcclure on Nov 27, 2015 18:15:04 GMT
Ahoj jsem Troy McClure mozna si me pamatujete z filmu www.youtube.com/watch?v=U3jAWPokeWg&list=PLF6D696679AB3E009&index=1 . Vek:30 Jmeno:Honza Mesto:Trinec Exp s MMO: 10 Let UO (Dark paradise) Herni styl:Vse Co muzu nabidnout? : No aktivni hrani s normalnim clovekem Co cekam? : No asi to same od vas Proc zrovna vy?No doporucil mi vas kamos kteremu jsem AO ukazal uz pred rokem kdy jsem se o nem doslech. Rikal ze ste v poho a ze hraje tak rozjeta ze bez guildy to proste nejde... Takze asi proto jsem se rozhodl pro vas.
|
|
|
Post by She on Nov 30, 2015 23:07:16 GMT
Ahoj, z DP je nás tu více než dost V současnosti máme ale pozastavený nábor, budeš muset tedy asi počkat než nábor otevřeme, případně se obrátit na naši spřátelenou guildu CZ-Sk Forces.
|
|
|
Post by duandani on Dec 11, 2015 12:47:05 GMT
Zdravím, rád bych bych upozornil, že je nábor znovu otevřen pro hráče, kteří měli delší dobu podanou přihlášku a jejich zájem stále trvá.
V případě, že spňuješ i druhou podmíniku, prosím dostav se v nejbližší době na TS a kontaktuj mě tam. Pokud by se ti to nepovedlo, napiš mi tady do zpráv a domluvíme si schůzku.
Děkuji
Duandani
|
|