|
Post by angercz on Nov 27, 2015 20:46:54 GMT
Zdárek nazdárek všem , Po pravdě rád bych si zahrál tuto hru Albion online a nejlépe v nějaké komunitě.Dříve jsem hrával hlavně Ultimu online na Darkparadise za "teen" časů.Vzhledem k tomu ze Albion je principově velmi podobný ultime mě tato hra velmi láká a sleduju ji vlastně od začatku (opravdu jen sleduju).Rád bych se připojil k nějaké skupině až se hra otevře.Dokonce jsem se na forum Darkparadise jeden čas doptaval na Albion jestli někdo nechce zahrát ale nikdo se do toho neměl tak jsem to nechal být. Nevím jak to tu přesně máte ale budu za nějaký Steam kontakt tak abych mohl s nekým popovidat co a jak Pokud by jste chtěli vědět neco víc stačí se zeptat. Děkuji. Trošku doplním Věk:27 Město:Písek Jméno:Jan Po pravdě už jsem trochu starej na to abych travil u hry 10 hodin dene ale ty dvě hodky jsem schopnej dat a o víkendu neco navíc.Většínu času travím v práci a nebo sport, zrovna ted dost sportuji 3x týdne posilovna 2x hokejbal a 1x plavání tak mi to žere dost času.
|
|
|
Post by She on Nov 30, 2015 23:05:46 GMT
Ahoj, z DP je nás tu hodně V současnosti máme pozastavený nábor, ale můžeš se stavit na tsko a promluvit s námi a prostě počkat než nábor otevřeme, případně se obrátit na naši spřátelenou guildu CZ-Sk Forces.
|
|
|
Post by duandani on Dec 11, 2015 12:46:04 GMT
Zdravím, rád bych bych upozornil, že je nábor znovu otevřen pro hráče, kteří měli delší dobu podanou přihlášku a jejich zájem stále trvá.
V případě, že spňuješ i druhou podmíniku, prosím dostav se v nejbližší době na TS a kontaktuj mě tam. Pokud by se ti to nepovedlo, napiš mi tady do zpráv a domluvíme si schůzku.
Děkuji
Duandani
|
|