Ive
Chicken
|
Post by Ive on Nov 29, 2015 22:13:12 GMT
Věk: 27 Jméno: Honza Město: Praha Hrál/Nehrál jsem již AO: Hraji od středy 19.11. (veteran's pack) Zkušenosti s MMO: Ultima Online, World of Warcraft, Warhammer online, Tera, SWTOR, GW 2, Archeage - mé MMO CV můžeme probrat detailněji na TS Dále hraji: Dota 2 Přibližný čas na hraní AO: 30 - 35 hodin týdně TS: Ano Herní styl: PvE + PvP, craftění jsem zatím moc nedal Co můžu nabídnout CZECO: Nebudu psát klišé typu "teamový hráč" atd. S MMO mám hodně zkušeností už od dob UO a i když jsem v AO zatím newbie, tak bych se do toho měl dostat poměrně rychle. Co čekám od CZECO: Organizovanou guildu, ve které budu moci zažít veškerý end content, který AO nabízí. Vlastní povídání:Gear: i.imgur.com/knCE9sP.jpgDestiny board: i.imgur.com/nMjA0Tc.jpgStaty: i.imgur.com/EpoRfda.jpg Už podle destiny boardu jde vidět, že jsem první dny zkoušel hodně zbraní a armorů, ale už mám nějakou představu, co bych chtěl jet: - 4.3 scythe (pevně doufám, že ten aoe heal debuff bude v PvP k něčemu, když tak zůstanu u 4.2 greataxe) - heavy armor - medium helmu - light boty Momentálně jsem ještě se třemi kamarády v guildě Retribution, ale bohužel se jedná o US guildu a rozdíl v časových zónách je prostě problém. Uvědomuji si, že máte uzavřený nábor, ale i tak Vás poprosím o zvážení. Díky. Ive
|
|
|
Post by She on Nov 29, 2015 22:22:43 GMT
Ahoj Ive, tvoje přihláška je opravdu super Jde spíše o to, že my jsme hodně teamově hrající guilda. Není tu moc místo pro sólování a jde nám o to, aby guilda šlapala jako celek, ne abychom měli u nás dvacet skvělých sólistů. Spíše zvaž to, jestli bys byl schopen takovéhle spolupráce. Jinak nábor se chystáme koncem týdne pro pár jedinců otevřít, takže pokud si počkáš, nebyl by problém, pokud své rozhodnutí nepřehodnotíš.
|
|
Ive
Chicken
|
Post by Ive on Nov 29, 2015 22:29:28 GMT
Ahoj, toho jsem si samozřejmě vědom, každé MMO je o týmové spolupráci a v AO to platí 2x tolik. Můj komentář ohledně klišé bodu v přihlašce ber tedy prosím s rezervou Ive
|
|
|
Post by She on Nov 30, 2015 6:31:36 GMT
Dobře Tak tedy, jak jsem už psala. Nábor budeme nejspíše koncem týdne opět na chvilku otvírat, tak stačí počkat Do té doby se klidně můžeš stavit na tsko a trochu se tam porozhlédnout, abys získal představu jak to u nás chodí a jestli by ti to vyhovovalo. Je mezi námi zatím hodně nových, navzájem se neznajících hráčů, takže se teprve vše utváří a je to někdy celkem zmatek
|
|
|
Post by duandani on Dec 11, 2015 12:45:13 GMT
Zdravím, rád bych bych upozornil, že je nábor znovu otevřen pro hráče, kteří měli delší dobu podanou přihlášku a jejich zájem stále trvá.
V případě, že spňuješ i druhou podmíniku, prosím dostav se v nejbližší době na TS a kontaktuj mě tam. Pokud by se ti to nepovedlo, napiš mi tady do zpráv a domluvíme si schůzku.
Děkuji
Duandani
|
|