|
Post by blizzard on Dec 1, 2015 19:37:07 GMT
Věk:28 Jméno:Ondra Město:Brno
Hrál/Nehrál jsem již AO:Alfa testy jsem nehrál, betu od začátku - veteran's pack Zkušenosti s MMO:Ultima Online (několik let), WoW (několik let), Archage, Warhammer Dále hraji:dříve Dota/HoN, poslední dobou už jen velmi málo Přibližný čas na hraní AO: týdně cca 25-35 hodin
TS:Používám Herní styl: Mám rád PvP i PvE, crafting zatím příliš nejedu Co můžu nabídnout CZECO:Myslím že můžu nabídnout zkušeného hráče, který má rád jakým stylem AO funguje. Navíc můžu nabídnout healera. Co čekám od CZECO:Přátelskou guildu a snahu něčeho dosáhnout se zapojením všech lidí.
Vlastní povídání: Ohledně mé dosavadní zkušenosti s AO - již jsem vyzkoušel meče a staffy, medium a light armor. Nakonec jsem se rozhodl skončit právě u healu přes holy staffu a ač sólování je zatím tristní tak mě to ve skupince baví a chtěl bych s tím pokračovat.
Právě teď jsem s kamarády v guildě Retribution, jak už napsal Ive ve své přihlášce, tak se jedná o US guildu, takže to nefunguje. Takže bych vás chtěl taktéž poprosit o zvážení mé přihlášky.
Díky, Blizzard
|
|
|
Post by She on Dec 1, 2015 19:47:24 GMT
Ahoj, díky za přihlášku Jak jsem psala u tvého kamaráda, pokud vytrváte do konce týdne, rádi vás pak nabereme, předpokládáme, že se nám několik míst určitě uvolní. Dobrý healer by se nám určitě také hodil.
|
|
|
Post by duandani on Dec 11, 2015 12:51:37 GMT
Zdravím, rád bych bych upozornil, že je nábor znovu otevřen pro hráče, kteří měli delší dobu podanou přihlášku a jejich zájem stále trvá. V případě, že spňuješ i druhou podmíniku, prosím dostav se v nejbližší době na TS a kontaktuj mě tam. Pokud by se ti to nepovedlo, napiš mi tady do zpráv a domluvíme si schůzku. Děkuji DuandaniP.S.: Pokud bych náhodou zapoměl připomeň mi že jsem si o tobě napsal pár informací bokem a že si je mám při konverzaci s tebou vyhledat
|
|