|
Post by toxicze on Dec 1, 2015 21:03:31 GMT
Ahoj, Takže dle následující předlohy ve stručnosti. Věk: 23 let Jméno: Zdeněk Bock Město: Dřínov (okres Mělník) Hrál/Nehrál jsem již AO: Ano už předchozí betu jsem začal Zkušenosti s MMO: Velkolepé a několikaleté Dále hraji: Momentálně nic. Přibližný čas na hraní AO: Kdykoliv můžu. Hraju i na tabletu takže jsem online velice často (někdy i v práci) TS: Mám ale moc nepoužívám (mám synka a proto ani moc zvuk nepoužívám) Herní styl: Zatím jedu PVE a hlavně CRAFT abych co nejvíce nastudoval raritu materiálu a jeho hodnotu. Co můžu nabídnout CZECO: Zábavu, spolehlivost a plnění příkazů. Co čekám od CZECO: Vlastně nic jen se cítím poněkud sám takže bych rád byl v komunitě se kterou můžu něco zajít Vlastní povídání: Vše podstatné řečeno a lovu zdar.
|
|
|
Post by devils on Dec 1, 2015 21:26:23 GMT
Ahoj, děkujeme za přihlášku. Ohledně toho TS je to pochopitelné když máš malýho vedle sebe, každopádně můžeš aspoň nějaké časy být na TS ? Momentálně máme uzavřený nábor, otevírat budeme nejspíš koncem týdne pro pár zájemců. Buď si můžeš tedy počkat nebo se obrátit na naší spřátelenou guildu: forum.albiononline.com/index.php/Thread/21492-CZ-SK-Forces-Newbie-friendly-PVE-PVP-Crafting-Free/?postID=245112&highlight=toms#post245112
|
|
|
Post by duandani on Dec 11, 2015 12:52:44 GMT
Zdravím, rád bych bych upozornil, že je nábor znovu otevřen pro hráče, kteří měli delší dobu podanou přihlášku a jejich zájem stále trvá.
V případě, že spňuješ i druhou podmíniku, prosím dostav se v nejbližší době na TS a kontaktuj mě tam. Pokud by se ti to nepovedlo, napiš mi tady do zpráv a domluvíme si schůzku.
Děkuji
Duandani
|
|