|
Post by boldar on Dec 3, 2015 8:29:26 GMT
|
|
|
Post by devils on Dec 3, 2015 8:38:15 GMT
Tak jsem dal ANO . Jelikož někdy když je hodně hráčů, je velice obtížné nakliknout moba.
|
|
|
Post by boldar on Dec 3, 2015 9:52:12 GMT
Taky jsem dal ANO, ale pokud by zlepsili celkovy system targetingu (ohranice mobu, atd.) aby bylo snazsi zamerit pri vice hracich pozadovany target, tak by Tab - Targeting nebyl nutny. Pokud ma byt AO multiplatform tak PC, Mac a linux budou mit obrovskou vyhodu vuci tabletum, ktere nemaji Tab .
|
|
|
Post by Kritix on Dec 3, 2015 14:23:31 GMT
Jednoznacne ano! uz aby to bylo Jinak vyhoda proti tabletum... stejne nepudes do PVP nebo velkyho dungu na tabletu, takze to mas jedno
|
|
|
Post by jump3257 on Dec 4, 2015 11:39:01 GMT
Tak jsem dal ANO . Jelikož někdy když je hodně hráčů, je velice obtížné nakliknout moba. To by se dalo ale řešit prioritou klikaní myší. Heal potřebuje v davu nakliknout člověka vlastního. Ale ostatní zase potřebují spíš nepřítele. Takže je to spíš o tom, co má být z hlediska viditelnosti a nakliknutí před čím. Jak v tom postu někdo dobře připomněl, tak tabulátor dá BOTům jen další nástroj jak farmit. Taky jsem dal ANO, ale pokud by zlepsili celkovy system targetingu (ohranice mobu, atd.) aby bylo snazsi zamerit pri vice hracich pozadovany target, tak by Tab - Targeting nebyl nutny. Pokud ma byt AO multiplatform tak PC, Mac a linux budou mit obrovskou vyhodu vuci tabletum, ktere nemaji Tab . Tedy jak píšeš, raději vylepšit targetovací systém (případně jeho nastavení) než dat třeba tab jako next target. Ono někdy bývá problém i při gatheringu nakliknout rostlinku, když máte blbě postavu a posouvat se přes OXe je celkem opruz. Nehlasoval jsem a kdyby tak se víc přikláním k NE.
|
|
|
Post by mattyh357 on Dec 20, 2015 6:21:44 GMT
Zatím jsem neměl ani jediný problém a nakliknutim moba / hráče myši. ( je pravda že jsem tab targeting nikdy v životě nepoužil, ale to je asi o zvyku). Osobně jsem ještě před vstupem do czeco hlasoval pro NE. Nepočítám tedy popojizdeni s oxem kvůli kyticce (. Ale zde je na vide to že ox nemá vlastní inventář.
|
|