|
Post by Loski on Dec 12, 2015 16:09:50 GMT
Zdravím. Jmenuji se Pavel a pocházím z Odoleny Vody , která se nachází severně od Prahy a je mi 20. AO sem začal hrát včera , ikdyž mi solo hraní celkem vyhovuje , tak ten progres bude čím dál pomalejší a tak bych se chtěl někam nacpat a není nic lepšího než česká gilda. Jedu wariora , kterej má v současnou dobu T3 equip. MMOček sem vyzkoušel mnoho (WoW,Aion,Tera,DaD,PoE,Diablo a další). Další hry který hraju aktivně jsou League of Legends a Smite. Na Aion budu mít čas vždy po práci v rozmezí 19-22 hod. Přezdívku mám Loskas/Loski a můj ženský pseudonym Nyraxna.
|
|
|
Post by duandani on Dec 14, 2015 9:27:09 GMT
Zdravím, děkuji za vyplnění přihlášky. Určitě se někdy v odpoledních/večerních hodinách dostav na naše TS a pokus se kontaktovat (poke) mě, nebo kohokoliv z vedení (GM). Pokud hraješ MOBA hry, určitě se ti bude styl AO líbit, neboť i zde je vliv těchto her trochu znát. Svět je však velice rozsálhý a bez spolupráce si zde nikdo neškrtne. Pokud jsi však zvyklý hrát spíše samostatně, a máš rád jakési zázemí a občasnou komunikaci s rodáky, doporučím spíše Gildu. CZ/SK ForcesKterá je s námi v kontaktu a není problém se připojit do různých akcí také k nám. Nejsou však kladeny na osobní hru hráče tak zvýšené nároky. Určitě tě však rád potkám na TS a osobně vše probereme. Duandani
|
|