|
Post by Yumichi on Dec 18, 2015 11:06:18 GMT
Věk: 21 Jméno: Pavlina Město: Dundee Hrál/Nehrál jsem již AO: Alfu jsem nehrala, betu hraju cca mesic. Zkušenosti s MMO:
Hrala jsem WoW 5 let, chvilkama Grand Chase a Age of Wulin. Dále hraji: NFS Přibližný čas na hraní AO: 4 hodiny cca TS: Ano, ale moc toho nenamluvim. Za to jsem vernym posluchacem. c: Herní styl: PvP/PvE Co můžu nabídnout CZECO: Spolehliveho hrace, ktery ma rad skupinove PvP/PvE. Co čekám od CZECO: Pohodovou komunitu. ) Vlastní povídání: Ahoj, je to par dnu, co beham teto guilde za zadkem, tak bych se mela trochu predstavit. c: Zacatek meho MMO hrani se odviji od neoficialniho cs/sk serveru, kdy jsme tehdy vlastnili guildu s partou kamaradu. Nakonec jsme se preklopili na neofi. server Molten, kde jsme byli v cz/sk guildach nebo anglickych, nasledne jsme i vedli vlastni guildy. V tomto obdobi jsem hrala hodne casto LoL, Age of Wulin a nebo NFS jako singleplayer.
|
|
|
Post by duandani on Dec 18, 2015 12:54:51 GMT
Zdravím, něco mi říká, že patříš k mattyh357 , je tomu tak? Jak jsi na tom s časy kdy budeš moci hrát, taky se pohybují v ranních hodinách? Bohužel jsem s tebou asi zatím nebyl v kontaktu a proto bych byl rád, kdyby jsi si na mě udělala čas na TS. V případě, že by jsi mě nemohla odchytnout tak napiš komukoliv jinému z vedení (GM). Další důležitou věcí je na co se specializuješ a co už umíš? Vzhledem k tomu že již hraješ měsíc předpokládám, že by jsi měla mít ucelenější představu. Jinak si myslím, že kromě pohovoru už nic nebrání k přiřazení k Rekrutům. Děkuji Duandani
|
|
|
Post by Yumichi on Dec 18, 2015 21:36:18 GMT
Ahoj, ano, jsem Mattyho slecna. Hravam dopoledne v rozmezi 8-12, nekdy se premuzu a jsem tu az do jedne. Dobre, provedu. Spise doplnuji Mattyho v profesich - farmim mu suroviny, ale ja osobne se specializuji na cooking. Hraji archera, k jinym postavam jsem se zatim nedostala. Yumichi
|
|
|
Post by duandani on Dec 21, 2015 7:42:16 GMT
Ahoj, takže budu určitě moc rád když se někde na TS potkáme. Bohužel v ranních hodinách je opravdu obtížné mě tam potkat a proto budeš muset odchytit kohokoliv z vedení (GM)
|
|