bau
Chicken
|
bau
Jan 25, 2016 9:33:56 GMT
Post by bau on Jan 25, 2016 9:33:56 GMT
Subject BAU
Věk: 38 Jméno: Kuba Město: Vsetín
Hlavní postava: Bau Alt: nemam
Hrál/Nehrál jsem již AO: hraji cca 14 dnů Zkušenosti s MMO: chvili wow, jinak LOL ... ale jen pro zabavu Dále hraji: Přibližný čas na hraní AO:2-3x tydne .. podle casu v praci
TS: Herní styl: PvP/PvE ... atd. - hraji tanka, preferuji pve ale pvp mi neni cizi Co můžu nabídnout CZECO: t 5,2 / 6 tanka na dungy Co čekám od CZECO: moznost aspon nekdy newipnout v pvp zone
Vlastní povídání: ... nemohu pouzivat TS ... jsem neslysici ... pokud me prijmete tak s tim musite pocitat
|
|
|
bau
Jan 25, 2016 12:54:36 GMT
Post by duandani on Jan 25, 2016 12:54:36 GMT
Zdravíčko, rád bych upozornil, že se snažíme hráče již směřovat na naše nové forum/stranky ZDE . Dále bych poděkoval za přihlášku a nejsem si jistý, zda to s tím TS nebude problém. Abych nastínil situaci. Celá naše herní komunikace funguje hlavně na bázi domluvy na TS. Velitelé vydávají rozkazy taky na TS. Jsou tam schůze, veškeré problémy a dotazy je daleko jednoduší řešit tam. Z toho všeho vyplývá, že pro tebe bude absence TS v naší gildě velkým handicapem. Osobně si myslím, že při tvém věku a zkušenostech už jsi na to pravděpodobně zvyklý. Zastávám názor, že Albion by měl zůstat stále hrou, měl by být určený pro zábavu a nerad bych ti upřel tuto možnost, pokud jsi se rozhodl, že se bdueš bavit s námi. Bohužel tento názor nemusí sdílet někteří jiní hráči, kteří nebudou ochotni trpělivě věci vypisovat. Do karet jim hraje i to, že jsme TS uvedli jako jednu ze svých podmínek. Dále se snažíme hrát na určité "vyšší" úrovni a pro některé hráče je této urovně problém dosáhnout. Rád bych ti dal šanci ukázat co v tobě je a třeba do kolektivu zapadneš. Musíš si však uvědomit, že většina aktivity bude muset být z tvé strany a dokud si u nás nevybuduješ dostatečné jméno, bude s tebou zacházeno jako s normálním členem (umím si představit situace i kdy daleko hůře). Může to být pro tebe výzva a budu rád pokud mi na sebe napíšeš nějaký kotakt (Skype / ICQ / FB), kde si budeme moci "pokecat" na chatu - prosím poslat do "message". Ještě jednou však upozorňuji že to nebude lehká cesta a nerad bych, aby ti kazila požitek ze hry. duandaniPS: Osobně mám s neslyšícími zkušenosti i v pracovním procesu a dobře vím, že jsou mnohdy schopnější než slyšící lidé. Vše však déle trvá a né každému se chce čekat. Proto je nutná trpělivost a snaha obou stran.
|
|
bau
Chicken
|
bau
Jan 26, 2016 12:18:57 GMT
Post by bau on Jan 26, 2016 12:18:57 GMT
JJ na to jsem zvykly, ze rozkazy jdou pres TS ... vetsinou sem hraval nejakeho damage s jasnou ulohou, který to až tak nepotřebuje, ale tady jsem chtel zkusit tanka ... do PVP je uloha jasna ... na pve nevim jak funguji velke grupy ... ale v peti je to taky jasne ...
Skype nemam, ale nekde dohledam ICQ (uz sem ho nepouzil asi sto let) ... nebylo by jednodussi si napsat ve hre?
|
|
|
Post by nigritia on Jan 26, 2016 17:32:48 GMT
Ahoj,takovy maly navrh,ono se da chatovat i na TS takze, kdyz si ho nainstalujes da se to poresit i tam
|
|
bau
Chicken
|
bau
Jan 27, 2016 3:02:00 GMT
Post by bau on Jan 27, 2016 3:02:00 GMT
OK ... jake jsou udaje na ts?
|
|
|
bau
Jan 27, 2016 8:51:02 GMT
Post by duandani on Jan 27, 2016 8:51:02 GMT
adress: ts3.hicoria.com:12404 heslo: aonline
Až budeš tam, tak stačí poke/whisp. Ve hře bohužel chat není na tak kvalitní urovni jako jinde a často se stane, že ve hře jsou lidé zaneprázdněni nebo naopak AFK, proto je vždy výhodnější komunikovat mimo hru (hlavně pokud se jedná o důležité věci).
Na TS se pohybuji ve večerních hodinách, ale kdykoliv můžeš kohokoliv odchytit a zkusit se seznámit.
|
|