|
Post by saixgone on Feb 9, 2016 10:41:46 GMT
Věk: 26 Jméno: Jan Město: Zlín Hlavní postava (jméno): Saixgone Hrál/Nehrál jsem již AO (popř. v jaké guildě):
Nehrál Zkušenosti s MMO:
MMO hraju asi 12 let. Prošel jsem si WoW, AION, Perfect World, SW:TOR, RIFT, GW2, Wildstar, Blade and Soul, Black Desert KR/RU, ArcheAge Dále hraji:
Sérii Battlefield od vydání Bad Company 2 do teď Přibližný čas na hraní AO: Jelikož už někteří z vás ví, za týden mě čeká operace ruky, tak budu mít na hraní cca 10-15 hodin denně asi 4-6 měsíců. Kromě víkendů, ty trávím s přítelkyní. Herní styl: PvP/PvE ... atd.: 80% PvP, jinak PvE. Co můžu nabídnout CzeCo:
Snad spolehlivého a kvalitního healera. Jsem hodně učenlivý, nebude mi trvat měsíc se do hry dostat a plnit si svoje povinnosti. Samozřejmě podporu jak finanční pro guildu, tak i gathering či jinou profesi. Co čekám od CzeCo:
Už s vámi 2 dny hraju a moje očekávání se naplnila. Opravdu aktivní a ochotná guilda, co na TSku jenom nevykládá off-topic, ale fakt se něco děje. Už teď jste mi hodně pomohli. Vlastní povídání:
To asi poznáte časem právě na TSku.
|
|
|
Saixgone
Feb 9, 2016 11:22:36 GMT
via mobile
Post by Creanshaw on Feb 9, 2016 11:22:36 GMT
Saix s nama poctive umira jak v harrowdeepu tak v t5 dungu a elite raidu na runy, takze jedine pro. Mimo to, ze je to healer
|
|
|
Saixgone
Feb 9, 2016 14:54:03 GMT
via mobile
Post by nigritia on Feb 9, 2016 14:54:03 GMT
Mumi to ze je healer tak je v poho
|
|
|
Post by saixgone on Feb 11, 2016 7:54:14 GMT