|
Post by devils on Nov 13, 2015 6:33:53 GMT
Zdravím, jelikož včera dost lidí hlásilo, že má problémy s FPS ve hře na notebookách, tak jsem se rozhodl, že udělám menší test. Železo na kterém byl test proveden je počítač hráčky Camell. Parametry:Dvoujádrový procesor Intel Pentium B960 (2.2GHz) 4GB RAM DDR3 grafika Intel HD4000 grafika NVIDIA GeForce 620M (1GB) - výchozí pro Albion 750GB HDD Nastavení Albionu: (nativní rozlišení)
Grafika -> High + Stíny = 30fps všude Grafika -> Normal + Stíny = 37fps všude Grafika -> Low + Stíny = 45fps všude __________________________________________ Grafika -> High + Stíny vypnuty = 60fps všude (občasný propad na 54fps) Grafika -> Normal + Stíny vypnuty = 70fps všude (občasný propad na 63fps) Grafika -> Low + Stíny vypnuty = 70fps+ všude Dle testů mi vyšlo, že nejlepší je aby notebookaři vypnuli stíny a pak je to v pohodě . Taky se přesvědčte, že máte nastavenou dedikovanou grafiku pokud nějakou máte .Doufám, že to někomu pomůže
|
|
|
Post by Barthezz on Nov 16, 2015 16:24:25 GMT
Ahoj, uz jste to btw nekdo zkousel na tabletu ? chtel jsem to zkusit ted pri stress testu ale vubec to neslo aktualizovat [viz xx postu na offik foru] a ty minimalni pozadavky co jsou na strankach pro Android jsou dost obecne, mam Asus transformer s nvidia tegrou GPU [ale bohuzel jen 1gb ram] nebo jak to slape jestli nekdo mate tablet s windows 8[10] kdyz tam mate "jen" intel HD, mam jeste Chuwi Vi10 kde treba bez problemu pustim WoW, Hots, LOL, SC2, D3 na minimalni detaily. Mate nekdo zkusenosti ?
dik za odpoved.
|
|
|
Post by She on Nov 16, 2015 16:36:31 GMT
No, já zkoušela jen telefon. Sony Z3 compact a naprosto v pohodě. Jen se to na tom fakt nedá hrát, je to maličké
|
|
|
Post by Barthezz on Nov 16, 2015 18:51:07 GMT
No, já zkoušela jen telefon. Sony Z3 compact a naprosto v pohodě. Jen se to na tom fakt nedá hrát, je to maličké nj ale ten ma 2GB ram a ja mam strach ze me to na tom Asusu bude brzdit ten 1GB, co pak budu hrat v praci na zachode ? ve Fallout shelter me vsichni uhoreli
|
|
|
Post by Alishak on Nov 16, 2015 20:06:19 GMT
V alfě jsem hrál na tabletu v práci dost často ale bohužel se mi to sekalo v bojích trochu . a to mám tablet s 2gb ale na farmičku v pohodě ale na zabíjení mobek nic moc . Doufám že to optimalizují ještě nějak
|
|
|
Post by tregan365 on Jan 25, 2018 16:37:33 GMT
No, já zkoušela jen telefon. Sony Z3 compact a naprosto v pohodě. Jen se to na tom fakt nedá hrát, je to maličké nj ale ten ma 2GB ram a ja mam strach ze me to na tom Asusu bude brzdit ten 1GB, co pak budu hrat v praci na zachode ? ve Fallout shelter me vsichni uhoreli No, stane se to)
|
|